NT Jong | Het Nationale Theater

De Vrekkin - Of: hoe overleef ik mijn rijke moeder (8-88 jaar) Genre: Jeugd & Familie

De Vrekkin is een hilarische familiekomedie over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef (denk aan de Kardashians en de Trumps). Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt deze modern family met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven.  Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld.  Als moeder zich realiseert dat ze fungeert als levende creditcard, gooit ze de kluis dicht. De gezinschaos is compleet.

In een supermateriële wereld waarin kinderen bijna vanzelfsprekend opgroeien met de nieuwste gadgets, dure merkkleding en funny trips is het voor ouders lastig grenzen te stellen. Families als de Trumps en Kardashians geven het idee dat rijkdom onuitputtelijk is. Als liefde wordt uitgedrukt in geld, dan wil je er toch zoveel mogelijk van hebben?

De Vrekkin laat zien dat je je gezin niet kunt runnen als een bedrijf en dat geld niet hetzelfde is als oprechte aandacht. Noël Fischer regisseert na Polleke opnieuw een familievoorstelling voor de grote zaal.

Ben je onder de 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van alle kinderactiviteiten in het Zaantheater? Meld je gratis aan voor de Theatertroep!