Nick & Simon

Are Coming To Town Genre: Muziek

Deze voorstelling is al geweest.

Nick & Simon trekken in de donkere dagen voor Kerst langs een beperkt aantal theaters om daar samen met hun band sfeer en warmte te brengen. We zijn blij dat we ze ook in het Zaantheater mogen verwelkomen om samen met u de Kerstdagen in te luiden.

Nick en Simon spelen een keuze uit hun eigen sfeervolle kerstrepertoire, aangevuld met bekende kerstklassiekers in een intieme setting. Kijkt u er ook al zo naar uit?

Klik hier voor de persoonlijke boodschap van Nick en Simon

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!


Extra info

Samen Uit Salon

Kerstvoorstelling