Nasrdin Dchar

Adem Genre: Theater & Toneel

* Deze voorstelling is verplaatst van 3 december 2020 naar 11 maart 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*  

Stel het is oudejaarsavond 2020. Je zit met familie en vrienden op gepaste afstand van elkaar en kijkt terug naar dit jaar. 2020, dat was het jaar van... incasseren? Van verandering? Revolutie zelfs? Of van stilte? Stilstand? Verbinding?

In ADEM zoekt Nasrdin Dchar, op zijn eigen, persoonlijke manier, naar grip op de chaos van dit jaar. Wat gaan we van 2020 nooit meer vergeten? En gaat het de wereld en ons écht veranderen?

Na de persconferentie van maandag 28 september schoof Nasrdin Dchar, samen met Guido Weijers, aan bij De Vooravond om de gevolgen te bespreken die de verscherpte landelijke maatregelen hebben op theaters en theatermakers. Aan tafel gaf Nasrdin ook een klein voorproefje van zijn show ADEM.

De Volkskrant (****) over de vorige voorstelling JA van Dchar: “U voelt het vuur van Dchars maatschappelijke missie”.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------

 


Recensiequotes

  • Parool over zijn vorige voorstelling 'JA' "Het is het mooiste anderhalf uur toneel dat je dit seizoen (…) gaat zien en voelen. En vooral dat laatste".

Extra info

scènefoto's: Raymond van Olphen