Nabil Aoulad Ayad

Monopoly Genre: Cabaret

Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Monopoly is Nabils tweede avondvullende programma vol muziek, grappen, absurdistische complottheorieën en typetjes.

Maak kennis met Nabil. Deze talentvolle en veelzijdige theatermaker komt in zijn tweede programma tot de kern. Deze Brabantse dropout uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Pak je kans; je kan tenslotte je geld maar één keer uitgeven. Met een beetje geluk is het nog vrij parkeren ook!

Nabil Aoulad Ayad is een talentvolle en veelzijdige comedian, die zich ook op tv van zijn komische kant laat zien in programma’s als Alpacas en Baas Raymann. In zijn voorstellingen combineert hij pianospel, beatbox, zang, typetjes en natuurlijk scherpe grappen. In 2015 stond Nabil in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury zag in hem “een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater”.

Ook Najib Amhali beveelt u Nabil van harte aan.