Mylène & Rosanne

#TwintyTwinty - vanaf 7 jaar Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst naar 3 januari 2021 naar 21 maart 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Mylène en Rosanne gaan op tour door het land met hun eigen theatershow #TwintyTwinty!

Mylène en Rosanne, bekend van o.a. het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now, zijn als onafscheidelijke identieke tweeling samen opgeteld al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftigduizend volgers op Instagram en een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een vrolijk en spetterend concert in de theaters!

Mylène en Rosanne zullen naast hun eigen hits als “Me and my Selfie”, “Double Me” en “Sisters BFF” een originele TikTok maken en delen met hun publiek. TikTok is nu razend populair en ze kunnen niet wachten om dit met hun volgers te doen en te ontdekken. Ook bestaat de mogelijkheid vragen te stellen aan de zussen en natuurlijk zal er veel gedanst worden. In deze wonderlijke tijden een gegarandeerd feest!

Mylène/Mylene