Musical Zaanlands Lyceum 2020

Musical ‘Carpe Noctem’ Genre: Stadsprogrammering

De nieuwe voorstelling van het Zaanlands Lyceum wordt de bloedstollende musical ‘Carpe Noctem’. Een verhaal over liefde, verlangen, doden en onstilbaar verlangen. Lukt het de herbergiersdochter om de verleiding te weerstaan om niet verliefd te worden op de machtige graaf? Zal de professor de waarheid achterhalen over het bestaan van vampiers? En zal de jonge held van het verhaal in staat zijn om de herbergiersdochter te redden van haar ondergang? Koop nu uw kaartjes en raak in de ban van musical 'Carpe Noctem'!

Het niveau van de musicalgroep van het Zaanlands Lyceum is bijzonder hoog. Voor de musical ‘Aida (2016) zijn zij genomineerd voor twee Amateur Musical Awards! Ook in 2020 zal een team van professionals de leerlingen van het Zaanlands begeleiden om een geweldige voorstelling neer te zetten. Frank Geisink (Mister Melody) werkt als repetitor iedere week aan de zang en Stef Heijnen-Bakker (HB Staging) neemt zowel de regie als het decor ontwerp voor zijn rekening, Lieve de Boer (Zolarsem Dance Generation) is verantwoordelijk voor de choreografieën.
We nodigen u graag uit voor de nieuwe musical: ‘Carpe Noctem’ maar onthoud goed: U betreedt de zaal uit eigen... vrije... wil!

Cast
Tessa van der Park, Milan Muijs, Cas Jonker, Fiona Huismans, Joei Heijnen-Bakker, Joost Weemhof, Helene Blok, Martine Rijk, Robin Bogerd, Charisa de Haas, Amy Dokter, Susanna Dost, Naomi Pfortner, Isa Drion, Jara Bahlmann, Madelein Thoolen, Robin Reitsma, Lieke Zwetsloot, Tess van Benthem, Esmee Aafjes, Mila de Zinger, Sam Engel, Reese Rutgers, Fien van Kollenburg, Rayan Elbadmoussi, Fay Noordpool, Roy van Gaalen, Mara van den Boogaard en Justin Brandsma.

Crew
Daan Breeschoten, Anita Tol, Ingrid Jonker, Eveline Peetam, Gea Glim, Britt Kreetz, Vincent Hoogstra, Luka Polhuis, Christel van Hassel, Eline Valent & Jasper HertogExtra info

Creatives
Regisseur: Stef Heijnen-Bakker
Muzikaal leider: Frank Geisink
Choreografie: Lieve de Boer
Dance captain: Esmee Aafjes
Light design: Erik-Jan Storm van Leeuwen
Stage design: HB Staging (Stef Heijnen-Bakker)
Costume design: Jordi Behiels, Monique Verwer & Monique Kreetz
Make-up design: Remy Hengelmolen
Hair design: Astrid Vreeken
Rekwisiteur: Kim Peetam
Stage-hands:  Stef van der Meer & Raoul Lieverst