Mini-editie Mens durf te lezen

Genre: Theatercolleges & Salons

Juist in deze vreemde tijden heeft een ieder behoefte aan troost van literatuur en muziek. Met die gedachte is er een mini-editie van 'Mens durf te lezen!' gemaakt!

Anita Gundlach, producent en artistiek leider van ‘Mens durf te lezen!’, heeft speciaal voor u in deze uitdagende tijden een vrolijke minisalon samengesteld, vol inspirerende verhalen, fijne boekentips en muziek. Presentator Hans Kuyper spreekt met de Zaanse kunstschilder, schrijver, uitgever en redacteur Martijn Couwenhoven. Pianist en muzikaal leider Guus Westdorp en zangeres Daphne Groot spelen en zingen een aantal prachtige liedjes, recht uit het hart.

Deze mini-editie van 'Mens durf te lezen' wordt online beschikbaar gesteld op onze website op zondagmiddag 14 juni 2020 om 16.00 uur.

Live aanwezig zijn?
Onlangs kondigde de overheid aan dat de theaters hun deuren vanaf 1 juni 2020 weer mogen openen voor maximaal 30 bezoekers. Die kans laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Daarom bieden wij een select gezelschap (maximaal 30 personen) de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij deze voorstelling. De voorstelling zal plaatsvinden op donderdag 11 juni 2020 om 15.00 uur. Een kaartje kost € 27,50 inclusief drankje. Tickets (maximaal 4 per bestelling) kunt u op deze pagina bestellen, dus wees er snel bij!

Een veilige theatermiddag
Wij begrijpen heel goed dat u misschien vragen heeft over hoe een theaterbezoek er precies uit komt te zien in een 'anderhalve meter economie'. Uiteraard hebben wij daar heel lang en goed over nagedacht. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Zo volgt het Zaantheater natuurlijk de richtlijnen van het RIVM en hebben wij het theater zo ingericht dat het altijd mogelijk is afstand tot elkaar te bewaren, door middel van bijvoorbeeld looplijnen, bewegwijzering en speciale placering in de zaal. Ook is er veel aandacht voor hygiëne. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale informatiepagina.

Wij zien u graag op donderdag 11 juni!


Extra info

Foto: Karin Timmerman