Micha Wertheim

Micha Wertheim voor alle duidelijkheid Genre: Cabaret

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het podium. Zoveel is Duidelijk. Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is, en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid. Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads.

De pers over zijn vorige show voor Zichzelf:

Volkskrant (*****) “Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.”
NRC (*****): “In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.”
Telegraaf (*****): “Geraffineerd kat-en-muisspel. Wertheim sart, treitert, tergt en daagt uit. Voor Zichzelf is zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien."