Micha Wertheim Voor Heel Even

Micha Wertheim Genre: Cabaret

Plotseling stond de hele wereld stil. Alles werd anders. Of toch niet? Want hoe groter de verandering, hoe minder we die kunnen overzien. Nu we weer tevoorschijn komen, zoomt Micha Wertheim in op de details. Hij zoomt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen. En dat doet hij in de voorstelling ‘Voor Heel Even.’

Lovende recensies
De online voorstelling ‘Niemand Anders’ die die Micha Wertheim in 2021 maakte werd unaniem geprezen als inventief, innovatief en troost gevend. NRC noemde de voorstelling ‘Voor alle duidelijkheid’ van Micha Wertheim de beste cabaretvoorstelling van 2019 en Trouw schreef in een vijfstrerrenrecensie: "Onovertroffen. (...) Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. 

Over Micha Wertheim
Micha Wertheim (1972) is een Nederlands cabaretier, publicist, radiomaker. Na twee audities werd hij in café Toomler aangenomen bij het stand-up gezelschap Comedytrain. Begin 2004 won Wertheim de jury en publieksprijs tijdens het Leids Cabaret Festival. Sindsdien treedt hij voornamelijk binnen en soms buiten Nederland op als cabaretier. Micha is naast cabaterier ook columnist voor onder andere de Volkskrant, De Correspondent en het radioprogramma OVT.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------