De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Meneer Monster (vanaf 5 jaar) Genre: Jeugd & Familie

*Deze voorstelling is verplaatst van 1 november 2020 naar 28 februari 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal gezet. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij die al enkele theaterseizoenen furore maakt.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

Deze voorstelling speelt om 13.30 en 16.00 uur.

------------------
Om je bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie lees je op onze speciale informatiepagina.
------------------
Recensiequotes

  • Kinderjury ZAPP Theaterprijs De kinderjury bekroonde De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen vanwege de originele manier van spelen en vertellen, de bizarre en chaotische humor, het prachtige decor, maar ook omdat de makers laten zien wat je allemaal kunt met fantasie. 'Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.
  • VSCD Theaterjury Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie.
  • Theaterkrant, Henri Drost In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.
  • de Volkskrant, Anette Embrechts Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt" (...) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks adhd-symptomen.