MaxTak

Bruno wordt een superheld (6+) Genre: Jeugd & Familie

De drie acteurs en drie muzikanten van MaxTak nemen je mee in een verrassende mix van grappige scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. Het verhaal gaat over Bruno die net is verhuisd en het niet altijd makkelijk heeft.

Maar als het donker wordt, verandert hij in superheld Bruino. In bruine kleren durft hij alles. Gebaseerd op het gelijknamige, hartveroverende boek over vriendschap en moed van de Noor Håkon Øvreås.

Kinderboekenweekfeest
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren van het theater geopend en valt er van alles te beleven: workshops, knutselen, voorgelezen en geschminkt worden, theatrale verrassingen, optredens van kinderboekenschrijvers en natuurlijk voorstellingen. Het Kinderboekenweekfeest belooft traditiegetrouw weer een festival van formaat te worden. Deze keer op zondagmiddag, zodat niemand naar school hoeft en iedereen op tijd kan komen voor alle leuke activiteiten. Natuurlijk is de toegang weer gratis, voor de voorstellingen vragen we een klein bedrag. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee, want het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar Vriendschap.