Matzer Theaterproducties

Naar Casablanca Genre: Theater & Toneel

Wie kent niet het indringende liefdesverhaal van die beroemde film? Madeleine Matzer brengt na Gejaagd door de wind nu het allesomvattende en venijnige liefdesverhaal Naar Casablanca op het toneel. In een schemerige wereld vol politiek en heroïek moeten onmogelijke keuzes worden gemaakt. Een fraai nieuw muziektheaterstuk dat zich afspeelt in een stad vol mogelijkheden en corruptie, mensenhandel en liefde, hoop en wanhoop. Een beladen liefdesdrama tegen een historische én actuele achtergrond.

Het indringende liefdesverhaal nu op het toneel, met in de hoofdrollen Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!). In een schemerige wereld vol politiek en heroïek ontvouwt zich een allesomvattend en venijnig liefdesverhaal, waarin onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt.

Dit fraaie nieuwe muziektheaterstuk verbindt onze geschiedenis aan de prangende actualiteit; toen vluchtte men Europa uit. Nu vluchten velen Europa in. De voorstelling speelt zich af in een stad van mogelijkheden en corruptie, van mensenhandel en van liefde. Van valse en echte visa. Velen leven tussen hoop en wanhoop. Dit beladen liefdesdrama, tegen een historische én actuele achtergrond, is daarmee een voorstelling voor ons allemaal.