Marvellous

De eerste superhelden saga musical happening ter wereld Genre: Musical

Marvellous is de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie leven lopen op, daarom creëren ze een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Alles uit de superheldenfilms komt naar het theater: vliegen, vlammen, ijs en explosies. Dat kan natuurlijk niet, maar deze Marvel-helden doen het toch!

Na het succes van Watskeburt?! - de musical volgt er nu een opvolger van dezelfde makers: Marvellous, de eerste superhelden saga musical happening ter wereld! Marvellous wordt een muzikale ode aan het superheldengenre.

Het zijn van een superheld in deze tijd is geen pretje. Je speelt jezelf niet meer zo gemakkelijk in de kijker als vroeger. Destijds haalde je de krant met iets overzichtelijks als het verijdelen van een bankroof, maar kranten leest niemand meer. Na een heldendaad zak je dan ook snel naar onscrollbare dieptes in ieders tijdlijn. Onze superhelden hebben hun capes aan de wilgen gehangen en werken momenteel op een slaapverwekkend kantoor. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen op en onder leiding van een van de vrouwelijke helden slaan ze de handen in een en creëren een Supervillain die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…