Martine Sandifort

Namasteetjes Genre: Cabaret

Martine Sandifort is één van Nederland’s top comédiennes. Het grote publiek kent haar van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jarenlang een succesvol duo met zowel Alex Klaasen als Remko Vrijdag. Namasteetjes is Martine's eerste solovoorstelling.

Ben jij op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Wil je eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine Sandifort zijn! Martine, bekend van Dokter Corrie, Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en cabaret met Alex Klaasen en Remko Vrijdag, komt met een Life-changing Experience Event! En daarna zal ook jouw leven compleet veranderd zijn. Of niet.

Met haar online-trainingen ‘Creëer je eigen crisis!’, ‘Het is wat het is!’ en ‘Ben je er nou nog niet overheen?’ heeft Martine Sandifort het afgelopen jaar online al duizenden mensen naar de klote gecoacht. En met succes.

“Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!” (een vrouw)

“Geweldig, zo diep ben ik nog nooit gegaan!”(een man)

“Martine heeft echt het slechtste in mij naar boven gehaald, ik ben haar zo dankbaar!” (een vrouw)

De pers over Namasteetjes: 
De Volkskrant  " Lifecoach Martine Sandifort is persoonlijk en hilarisch in haar eerste solo."
Theaterkrant "Het programma barst van de sterke stukken [...] De manier waarop Sandifort haar zegje doet is eigenlijk wel bevrijdend en opluchtend."
Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 15 december 2022 naar 31 mei 2023. Bezoekers met kaarten hebben bericht ontvangen.*