Martijn Kardol

Welkom Genre: Cabaret

Deze voorstelling is al geweest.

Martijn Kardol won alle prijzen op het Groninger Cabaret Festival (2015) en Leids Cabaret Festival (2016). 

Zijn debuutprogramma 'Bang' ontving uitsluitend lovende kritieken en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. In zijn tweede voorstelling 'Welkom' maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Want alles is beter dan in eenzaamheid te eindigen. Hij zet zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn is een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538/ 3FM) en was wekelijks te zien met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ bij RTL Late Night.

 

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.


Recensiequotes

  • Theaterkrant “…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek”
  • Dagblad van het Noorden “Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën”
  • De Volkskrant “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes” en "Zo veel fijne zelfspot"