Marja van Katendrecht

Marja’s Grote Tupper Topper Show Genre: Show

*Deze voorstelling is verplaatst van 19 februari 2021 naar 9 mei 2021.  De aanvangstijd is gewijzigd, de voorstelling begint nu om 16:00 uur. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Theaterkrant: "Marja’s Grote Tupper Topper Show geeft haar de ruimte om te doen waar ze goed in is: spelen met het publiek".

Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Kijk dan! Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen. Gelukkig is daar consulente Marja van Katendrecht.

Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! Haar Tupperware-party is als een warm bad. Een sprankelende show met liedjes en verhalen, verlangens en dromen.

Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen! Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes, brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.  

 “Vaak zeggen mensen: Oh joh, bestaat dat nog? Soms zeg ik dan heel eerlijk: Ja, net als ik…” . - Marja van Katendrecht. 

Marja van Katendrecht is o.a. de Nederlandse ambassadrice van Rotterdam. Al jaren beroemd in haar stad en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. Marja is soms een beetje eenzaam maar altijd in voor een avontuur. Winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2008.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Met: Art-Jan de Vries
Tekstbijdrage: Don Duyns
Regie: Pitt de Grooth
Eindregie: Servaes Nelissen
Video: Martijn Grootendorst

Uit met vriendinnen