Marcel Hensema (try-out)

Alles in de hens Genre: Theater & Toneel

Marcel Hensema, bekend van “Hollands Hoop” en “Penoza”, komt naar het theater en geeft het begrip conference een nieuwe inhoud. Hij tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onverbiddelijk gaat houden.

Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding. Met speciale muziek gecomponeerd door Edison-winnaar Carel Kraayenhof. Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde... Kortom: Alles in de Hens!

Dagblad van het Noorden over Marcel Hensema: “Een bijzondere belevenis: Geen toneel, geen kleinkunst, ja, wat eigenlijk wel? Laten we het houden op het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld.”

Marcel Hensema won meerdere Gouden Kalveren en speelde vele rollen in binnen -en buitenland. Vorig jaar was hij te zien in de voorstelling Stem Kwijt van DE VERLEIDERS. De pers schreef hierover “Marcel Hensema is ontroerend en op een bepaalde manier Groots”.

Carel Kraayenhof is hét tangofenomeen van Nederland sinds zijn prachtige vertolking Adiós Nonino van Astor Piazzolla en de ‘traan van Máxima’. In 2003 werd hij met de prestigieuze publieks-Edison onderscheiden. Het parlement van Argentinië reikte aan Carel de hoogste culturele onderscheiding uit en in 2012 werd Carel benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Seriekorting Theater & Dans
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Theater & Dans. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie theateravonden. Bekijk hier alle voorstellingen van de Serie Theater & Dans

Bestel hier uw serie Theater & Dans