Maartje & Kine met ‘Hoge Noot’ speciaal voor Rabobankleden.

Hoge Noot Genre: Cabaret

Zin in een heerlijk ontspannen, muzikaal en vrolijk avondje uit? Dan hebben de leden van het Rabobank-panel de perfecte voorstelling voor u uitgezocht!

Maartje & Kine komen speciaal voor Rabobankleden op dinsdag 3 maart naar het Zaantheater met hun cabaretprogramma ‘Hoge Noot’. Maartje & Kine brengen in deze show magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor.

Laat u overrompelen door hun gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijke speelplezier. In hun acts combineren ze verschillende soorten muziek: van swingjazz, opera en Balkan tot gypsy met elektronische invloeden. Ze brengen hun muziek en liedjes met onweerstaanbare flair en ontwapenende zelfspot. Want Maartje & Kine musiceren altijd door, zélfs als de wereld vergaat. Als de nood het hoogst is, is de muziek nabij!
Misschien kent u de meiden al van hun optredens bij Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD of Lowlands, de ruim anderhalf miljoen keer bekeken “Groninger Rhapsody” of hun columns op Radio 2 en 3FM? En anders kent u ze zeker na deze avond!