Lennon & McCartney Acoustic: Two of Us

Jop Wijlacker en Dennis Kolen Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

*Deze voorstelling is verplaatst van 2 februari 2021 naar 25 januari 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar John Lennon en hij de eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs.

Het talent van McCartney en Lennon en hun bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen muzikanten Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------   Extra info

Theater op de Dinsdagmiddag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag.