Lenette van Dongen (reprise)

Paradijskleier Genre: Cabaret

Wegens groot succes keert Lenette van Dongen dit seizoen terug met haar voorstelling 'Paradijskleier'. Het NRC gaf de voorstelling 4 sterren en volgens de Theaterkrant is dit “de troostrijkste voorstelling uit haar oeuvre”.


Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? Lenette zal op hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is mijn lievelingsdag. 

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaan
ZITultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANK
vriendschappengeweldigeMETkinderenidealepartneradembenemendenatuur
EENwandelingbergenzeezonzeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetox
verantwoordkokenENmeditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoening
gelukMEonvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie

Nominatie Poelifinario
Lenette van Dongen is met haar voorstelling 'Paradijskleier' genomineerd voor de Poelifinario (categorie entertainment): dé prijs voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma van het afgelopen seizoen!


Recensiequotes

  • de Volkskrant "... een overrompelende explosie van energie – een plastisch pleidooi voor levenslust, gelardeerd met gespierde grappen, een paar stemmige liedjes en de vitale veerkracht van een dance party, inclusief trampoline"
  • Algemeen Dagblad “Schaamteloos geestige Lenette heeft té veel te vertellen om te stoppen… In Paradijskleier balt ze al haar kwaliteiten samen: interactie met het publiek… ontroerende liedjes die mooi contrasteren met haar uitgelaten, energieke podiumpresentatie en de vertelling die ze subtiel, dan weer heftig door haar twaalfde show weeft.”

Extra info

Uit met vriendinnen