Lejo Kerstshow (vanaf 3 jaar)

Genre: Jeugd & Familie

Deze voorstelling is al geweest.

Let op: deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn persoonlijk gebeld en hebben een e-mail ontvangen. Heeft u kaarten gekocht maar niets ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de kassa via 075 - 6555 33. Onze excuses voor het ongemak. 

Lejo is dat vingerpoppetje met die oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en zijn filmpjes op televisie in Sesamstraat. Hij komt dit jaar met een heuse Kerstshow naar het Zaantheater en neemt al zijn vrienden mee. Ze versieren een boom, zingen kerstliedjes en luiden de jingle-bells. Alleen Rudolf het Rendier komt nog even langs. Een vrolijke voorstelling voor de hele familie (inclusief opa en oma). Na afloop krijgt iedereen een knutselplaat mee naar huis. Zo kan iedereen thuis zijn eigen Lejo-kerst-poppetje knutselen en bespelen.

Serie Jeugdtheater
Deze voorstelling is onderdeel van de Serie Jeugdtheater. Kies drie of vijf voorstellingen uit het lijstje geselecteerde voorstellingen en ontvang een mooie korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal vrolijke theaterbelevenissen voor jong en oud. Bekijk alle voorstellingen in de Serie Jeugdtheater

Bestel hier uw Serie Jeugdtheater 


Extra info

Jeugdtheaterserie

Kerstvoorstelling