Laten we eerlijk zijn (première)

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth Genre: Theater & Toneel

'Laten we eerlijk zijn’ is een verfrissende samenwerking tussen cabaretiers en acteurs en tussen cabaret en toneel. Maar uiteindelijk gaat met maar om één ding: een goed verhaal. Laten we eerlijk zijn. 

Otto (Owen Schumacher) is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Een echte ‘eyecatcher'. Maar niet alleen. Zijn ex-vrouw An (Hanneke Drenth) is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt (Beau Schneider). Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo’n goed idee is… 

Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper schreven dit gloednieuwe stuk dat de Zaanse Bruun Kuijt regisseert. De cast is om van te smullen: Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth (Dames Voor Na Vieren, De Grote Drie).