Laten we eerlijk zijn (première)

Owen Schumacher, Beau Schneider en Hanneke Drenth Genre: Theater & Toneel

Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken. Je kan blijkbaar ook té eerlijk zijn...

Want hoe die jongens van twee hoog je totaal negeren in het trappenhuis is tekenend. Tekenend voor de manier waarop het huis gillend achteruit gaat. Letterlijk. Want ook de stem van zij op één hoog laat de ruiten springen. Dan willen ze ook nog eens een groepsapp. Alsjeblieft zeg: een groepsapp. Gewoon bij elkaar gaan zitten om de boel eerlijk uit te praten: ho maar! Laten we eerlijk zijn: er is geen ergere stress dan burenstress. Onze relatie gaat er nog aan onderdoor.

Roos Schlikker, Erris van Ginkel en Richard Kemper schrijven dit gloednieuwe stuk dat de Zaanse Bruun Kuijt regisseert. De cast is om van te smullen: Owen Schumacher (Koefnoen), Beau Schneider (Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth (Dames Voor Na Vieren, De Grote Drie).