Late Lente

Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier e.a. Genre: Theater & Toneel

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. De producent heeft tot onze grote spijt bepaald dat de productie ‘Late Lente’ met Ellen Pieters vanwege artistiek verschil van inzicht niet gemaakt gaat worden.

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde en hun omgeving in actie komt, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of zichzelf worden… Late Lente is een brutale en pittige tragikomedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd en ambitie en affectie.

LATE LENTE is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren èn tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?

Met: Ellen Pieters (o.a. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie, Wat Zien Ik?!), Guido Spek (GTST, Into The Woods), Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) e.a.
Script: Jeremy Baker (o.a. Koefnoen, Putting It Together, Nonsens, Into The Woods)
Regie: Kees Prins (Het Diner, De Tweeling)