Krulmuziek

Babyconcert (0 tot 18 maanden) Genre: Jeugd & Familie

Je baby’s allereerste voorstelling, dat is iets bijzonders! Bij dit Babyconcert voor baby’s van 4 tot 18 maanden nemen de baby’s, één begeleidende ouder en de musici plaats op een groot kleed. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende, maar toch ook actieve ervaring voor de allerjongsten. Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Op de vroege zondagochtend klassieke concertjes voor de allerkleinsten! Het Dreumesconcert is voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar. De musici en de kinderen spelen op het toneel samen kiekeboe, maken muzikale grapjes en dansen op muziek van Mozart, Haydn, Bizet, Debussy en vele andere grote componisten. Op een speelse manier ervaren kinderen hoe klassieke muziek zowel vrolijk, betoverend, kalmerend én opzwepend kan zijn.

Een familieticket geeft toegang voor 1 baby en maximaal 10 begeleiders. Op het podium zijn alleen de dreumes met een eventuele begeleider toegestaan. De rest van de bezoekers mag plaatsnemen in de tribune.