Kinky Boots

De hilarische en ontroerende Broadwayhit Genre: Musical

Dé grootste reizende musical van het nieuwe seizoen, voor het eerst in Nederland! De keuze van de gezamenlijke schouwburgen en theaters. In de Nederlandse cast spelen onder anderen  Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina en  Jonathan Demoor. 

Vanaf dit najaar reist er een grootse, nieuwe musical door het land: 'Kinky Boots'. Nu voor het eerst in Nederland te zien. De musical heeft op Broadway enorme successen behaald en was iedere avond uitverkocht. “Kinky Boots” ontving een sterrenregen aan lovende recensies en won vele awards, waaronder de Tony-Award voor beste musical in 2013. De productie speelt inmiddels ook met veel succes in Groot-Brittannië, Duitsland, Australië en Japan. Deze zegetocht is de Nederlandse theaters niet ontgaan en onder de naam Nationale Musical Tour brengt het Zaantheater, in samenwerking met een aantal andere theaters, deze klinkende titel uit. Een met prijzen overladen, waarvan 6 Tony’s en 3 Olivier Awards, feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

Samen Uit Salon op zondag 24 november
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is. 

Let op: bij Kinky Boots is er alleen een Samen Uit Salon op zondagmiddag 24 november.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!