Kims Keuze Live

Presentatie over seizoen 2019-2020 Genre: Theatercolleges & Salons

Vanavond is het weer zover: de voorstellingen van het theaterseizoen 2019-2020 worden onthuld! Tijdens de feestelijke avond Kims Keuze Live vertelt programmeur Kim Muller, samen met gastpresentatrice Lenette van Dongen, over de voorstellingen die na de zomer naar het Zaantheater komen. Er zijn filmpjes en live voorproefjes te zien van Lisa Loïs, Marcel Hensema, Daniëlle Schel en Ellen ten Damme.

Hagelnieuwe programma’s van populaire cabaretiers, bijzondere voorstellingen uit het buitenland, topacteurs in prachtige toneelproducties, jonge theatermakers, swingende theaterconcerten, daverende dans, oorstrelende opera’s, verbeeldingrijke jeugdvoorstellingen en meer: er valt heel wat te kiezen in het nieuwe theaterseizoen. Kim Muller gidst u door het aanbod, geeft tips en licht bijzonderheden uit. Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwe shows mag deze avond niet missen!

De voorverkoop van de nieuwe voorstellingen start op donderdag 16 mei. Vrienden van het Zaantheater mogen bestellen vanaf dinsdag 14 mei.