Kerstfeest in de Jordaan

Harry Slinger, Mieke Stemerdink, Rob vd Meeberg e.a. Genre: Muziek

In Kerstfeest in de Jordaan blikken Johnny Jordaan (Rob van de Meeberg), Tante Leen (Mieke Stemerdink) en Willy Alberti (Harry Slinger) vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan.

Na zijn grote succes in Oh Johnny speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Vier gevleugelde engelen zingen de sterren van de hemel.

In Kerstfeest in de Jordaan blikken Johnny Jordaan, Tante Leen en Willy Alberti vanuit de hemel met veel plezier terug op hun aardse bestaan en op de mooie en gezellige kerstdagen in de Jordaan. Dit alles omlijst door hun grote successen en kerstliederen.

De voorstelling is een feest der herkenning door de Amsterdamse succesnummers en diverse kerstliederen die voorbijkomen.

Kerstfeest in de Jordaan is een onvervalste, ouderwetse kerstshow waarin het sentiment niet geschuwd en de knipoog niet vergeten wordt.

Musicalsites: Compleet in een kerstachtig, hemels decor krijgt de cast het publiek mee en zorgt de voorstelling, zeker voor de generatie van Johnny, Willy en Tante Leen, voor een nostalgische avond uit in deze kersttijd.”

Musicaworld: “Rob van de Meeberg zet een zeer geloofwaardige Johnny Jordaan neer.”