A Swinging Christmas

met Maarten Koningsberger en Leon Mennen Genre: Theater op de Dinsdagmiddag

Vanmiddag is het Zaantheater een cosy jazzclub en komt u meteen in de gezellige kerstsfeer. Maarten Koningsberger zingt onder begeleiding van gitarist Leon Mennen en een pianist songs uit het American Songbook afgewisseld met anekdotes.

 

De voorstelling neemt u mee naar het midden van de vorige eeuw met bekende en onbekende hits uit deze fonkelende jazz traditie, die we kennen door de stemmen van Frank Sinatra, Peggy Lee, Nancy Wilson, Nat ‘King’ Cole, Lena Horne, Chet Baker, Ella Fitzgerald en talloze anderen. Deze middag komt het allemaal voorbij. Kom genieten van de prachtige harmonieën en arrangementen die u recht in het hart raken.

*Pianist, arrangeur, componist en orkestleider Nico van der Linden, die samen met Maarten Koningsberger en Leon Mennen deze voorstelling zou spelen, is onlangs op 71-jarige leeftijd overleden. 
Ons medeleven gaat uit naar zijn familie, vrienden en muzikale collega’s. Er wordt een vervangende pianist gezocht voor deze middag.*

 

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------

 


Extra info

Theater op de Dinsdagmiddag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater op de Dinsdagmiddag.