Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet Genre: Dinsdagmiddagserie

Deze voorstelling is al geweest.

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant te kijken hoe anderen proberen het hoofd boven water te houden.

Dat zegt zijn therapeut. Dan heb je twee opties: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen. Het Dinsdagmiddagteam zag zijn aanstekelijke show en dacht: die moeten we hebben!

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Dinsdagmiddagserie
Deze voorstelling is onderdeel van onze Dinsdagmiddagserie. Kies 6, 9 of 12 middagen uit geselecteerde voorstellingen en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie middagen theater. Bekijk de voorstellingen van de Dinsdagmiddagserie

Bestel hier uw Dinsdagmiddagserie 


Recensiequotes

  • de Volkskrant "Kees van Amstel weet van elke situatie wel iets komisch te maken"
  • Trouw "Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven"
  • Theaterkrant "Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen"

Extra info