Kasper van der Laan

1 Kilo Genre: Cabaret

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. 

Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. 

Seriekorting Cabaret
Deze voorstelling is onderdeel van onze serie Cabaret. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde cabaretvoorstellingen in de kleine zaal en ontvang korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie cabaretavonden. Bekijk hier alle voorstellingen uit de Serie Cabaret

Bestel hier uw serie Cabaret (vanaf 16 mei)


Recensiequotes

  • de Volkskrant ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt”
  • het Parool “Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s”
  • Micha Wertheim “Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!”