Kasper van der Laan

Masterclass SuccesGeluk Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is helaas definitief geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben bericht van ons gehad.*

Masterclass SuccesGeluk: In 1.000 stappen naar méér succes en geluk met de SuccesGeluk Methode. Door cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.  

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroes hebben gefaald en neemt op hilarische wijze de uit de voegen gegroeide zelfhulpbranche onder de loep.

Denk aan…

  • De drie I’s: Informeren, Inspireren en motIveren
  • De 4 Pilaren van SuccesGeluk.
  • De SuccesGeluk Groeiboom.
  • Méér doen in minder tijd.
  • De 40 W’s van Succesgeluk.
  • Minder doen in méér tijd.
  • De 1200 must-do’s voor meer SuccesGeluk.  

Cabaretier..? Goeroe!
Met zijn debuutprogramma '1 Kilo' veroverde Kasper de Nederlandse theaters. Dit najaar keert hij terug in het theater met een korte tour van zijn show ‘De Weg Naar SuccesGeluk’, een inspirerende, motiverende en bovenal hilarische voorstelling van cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.  

Na 60 minuten aan zelfhulptips van Kasper ben je weer helemaal tevreden met jezelf.

Deze voorstelling speelt om 19.00 uur en 21.30 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Recensiequotes

  • de Volkskrant “Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.”