Kasper van der Laan

1 Kilo (reprise) Genre: Cabaret

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo.
 Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Over Kasper van der Laan
Kasper schrijft o.a. voor ‘Dit Was Het Nieuws’ en was regelmatig te horen in ‘Spijkers met Koppen’ als lid van het cabaret-team. Eerder was hij o.a. te zien als presentator in het tv programma Rambam (2016).

------------------

Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------

 *Deze voorstelling is verplaatst van 19 november 2021 naar 24 mei 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*


Recensiequotes

  • De Volkskrant ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt”
  • Het Parool “Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s”
  • Micha Wertheim “Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!”