Karin Bloemen (reprise)

Souvenirs Genre: Show

Wegens groot succes komt Karin Bloemen terug met haar voorstelling Souvenirs. Een show met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types en prachtige jurken. 

Deze voorstelling is al geweest.

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt, etc, etc… Na verloop van tijd zijn je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In ‘Souvenirs’ voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent…).

Kortom, een avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

“Souvenirs is een waar feest voor oog en oor” vond het AD en gaf 4 sterrren. “De teksten van Karin Bloemens nieuwe nummers zijn prachtig en ze zingt vol overtuiging” schreef de Volkskrant. En de Theaterkrant meldde: “Karin Bloemen zingt én danst als een jonge godin.” Die mag ze in haar zak steken!


Extra info

Uit met vriendinnen