Karin Bloemen - Solovoorstelling

Solovoorstelling Genre: Show

*Deze voorstelling is geannuleerd. Karin Bloemen komt op 7 februari 2022 terug met een nieuwe show. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Op 12 mei zou Karin Bloemen eigenlijk met haar Old School Band de voorstelling 'Billie, Aretha, Norah... Karin' in het Zaantheater spelen. Vanwege de overheidsmaatregelen en de voortdurende onzekerheid heeft Karin moeten concluderen dat het niet meer haalbaar is om met een grote band op tournee te gaan. Maar niet getreurd, in plaats daarvan zal Karin met een geweldige solovoorstelling naar het Zaantheater komen!

In deze unieke solovoorstelling van Karin Bloemen is er voor haar maar één credo: ze gaat volledig doen waar ze zin in heeft! Met ruim drie decennia theater-ervaring heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder probleem een hele week zou kunnen vullen.

In deze voorstelling graaft ze in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn is nog een verrassing, niets staat nog vast. Eén ding is zeker; het wordt een avond vol top-entertainment met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen!

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.