Karin Bloemen en de Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin! Genre: Show

*Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 12 november 2020 naar woensdag 12 mei 2021 . Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek.

Met eigen stukken en fijne covers uit het rijke repertoire van inspiratiebronnen als Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones en Amy Winehouse. De stijl van de fenomenale Old School Band sluit daar naadloos op aan, “with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist” (The Huffington Post).

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theater in de middag 
Deze voorstelling is onderdeel van Theater in de middag. Voor wie overdag tijd en zin heeft, zijn er bij het Zaantheater diverse middagvoorstellingen te bezoeken, zowel doordeweeks als in het weekend.

Deze voorstelling speelt om 16.00 en 20.15 uur.