Kapsalon Theater

Met Dolf Jansen, Roué Verveer, Lenette van Dongen en Rayen Panday Genre: Cabaret

Op woensdag 19 januari wordt het Zaantheater omgetoverd tot een kapsalon, waarin cabaretiers Dolf Jansen, Roué Verveer, Lenette van Dongen en Rayen Panday je een geweldige middag zullen bezorgen!

Kapsalon Theater is een ludieke actie waarbij je naar andermans knipbeurt kan kijken én je tegelijkertijd getrakteerd wordt op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor je een afspraak kunt maken.

In onze kapsalon zullen cabaretiers Dolf Jansen, Lenette van Dongen, Roué Verveer en Rayen Panday optreden, omdat zij dat in het theater niet mogen. En dat alles binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden: toegang op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter en mét mondkapjes. Met deze ludieke actie vragen we aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen én laten wij zien dat dit op een veilige manier kan.

Wil je ook naar Kapsalon Theater en wachten op een knipbeurt, reserveer dan nu gratis een stoel in de wachtruimte van onze kapsalon! Update: de kapsalon is helaas volgeboekt!

✂️ Happy Hair in Koog aan de Zaan en Punk Chic in Zaandam