Judeska Airlines

Het HUIS van ASPORAAT Genre: Cabaret

*Voor deze voorstelling is een vervangende voorstelling gevonden (Jandino - 'Opgefokt'). Bezoekers met kaarten hebben van ons bericht gehad.*

Na het succes van 'Judeska in de tbs-kliniek' kan een vervolg niet uitblijven. Daarom komt Jandino terug met een splinternieuwe klucht met Judeska in de hoofdrol. Dat het een hilarische avond wordt, staat vast!

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Jandino Asporaat is een Nederlands stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger en imitator. Hij vergaarde bekendheid door zijn humoristisch praatprogramma “De Dino Show”, met daarin de vaste sketches over fastfoodrestaurant FC Kip en zijn alter ego Judeska.