Joost Spijkers & muzikanten

SPIJKERS II Genre: Show

Twee jaar geleden speelde Ashton Brother Joost Spijkers met zijn vier muzikanten de allereerste voorstelling van SPIJKERS II in het Zaantheater. Daarna begon zijn zegetocht door het land met alleen maar vier-sterrenrecensies en het winnen van de Poelifinario voor ‘de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018’. 

De voorstelling, die ook door de pers werd bejubeld, is een combinatie van poëtische liedteksten, fantastische muziek, een in een kleinkunstland zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. De jury noemt de voorstelling rauw, puur en vol passie. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma.

Spijkers’ muzikale solo-avontuur laat zien dat hij nog meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. De getalenteerde ambachtelijke theatermaker zingt in prachtige liederen zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost. 

Heeft u deze voorstelling gemist, dan is dit uw kans. U mag van onze programmeur Kim Muller voor niets een kaartje bestellen en pas na afloop bepalen hoeveel u wilt betalen.