HERRIE IN DE KEUKEN

Jon van Eerd Genre: Theater & Toneel

Deze voorstelling is al geweest.

In een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnons hun armzalige snacks te verkopen.

Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Tot de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Ondanks zijn bedenkingen, gaat Harrie met haar in zee. En dan doet hij een schrikbarende ontdekking! In deze spiksplinternieuwe komedie vliegen de petten, snorren en pruiken om je oren. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen.

Bekijk hier de eerste repetitie beelden

Samen Uit Salon
Voor wie liever niet alleen naar het theater gaat maar geen theatermaatje heeft, is er in het Zaantheater de Samen Uit Salon. Gastvrouw Ria Kee zorgt er nu al voor het achtste seizoen voor dat vele theaterliefhebbers samen een gezellige avond hebben met een mooie voorstelling. 

De Samen Uit Salon werkt heel simpel. U koopt een kaartje voor de voorstelling en vanaf een uur voor aanvang bent u welkom voor een gratis kopje koffie of thee en iets lekkers. Na afloop van de voorstelling praat u nog even met elkaar na in de foyer of aan de Theaterbar. Klik hier voor meer informatie en andere voorstellingen waarbij de Samen Uit Salon aanwezig is.

U hoeft zich voor de Samen Uit Salon niet op te geven; kom gewoon gezellig langs!

 


Recensiequotes

  • AD 'Een 'comedy of errors'
  • Telegraaf 'Uitstekende komische timing'

Extra info