Job Raaijmakers | Stip

Geeft niks (5+) Genre: Jeugd & Familie

“Oeps!” klinkt er. Iedereen schiet meteen in actie als er iets mis gaat. “Geeft Niks! Kan gebeuren! Niets aan de hand!” Alles wordt zo snel mogelijk opgelost alsof er niks gebeurd is, maar eigenlijk is er wel wat aan de hand: het is superirritant als de dingen niet gaan zoals je wilt.

In Geeft Niks probeert een broekplasser het droog te houden en zijn omgeving tracht daarbij te helpen. Ze gaan de strijd aan met ongewenste ongelukjes. En hoe meer iedereen zich er mee bemoeit, hoe meer het mis gaat. Uiteindelijk loopt in deze voorstelling alles in de soep, maar die soep blijkt verrassend lekker! Hoe ga je eigenlijk om met tegenslagen? Kun je accepteren dat iets niet perfect is en misschien ook nooit gaat worden? Geeft Niks? Of toch wel?

Deze jeugdtheatervoorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar gaat over het fenomeen in je broek plassen.  In Geeft Niks wordt dit bespreekbaar gemaakt op een humorvolle manier met live muziek. Bedenker Job Raaijmakers maakte eerder zeer succesvolle voorstellingen bij STIP theaterproducties o.a. Aap & Beer, Niet Huppelen! en Meneertje Meer die alle drie werden genomineerd voor beste jeugdtheatervoorstelling van dat seizoen. Met de nieuwe voorstelling Geeft Niks maakt hij broekplassen bespreekbaar.

Ben je onder de 12 jaar en wil je op de hoogte blijven van alle kinderactiviteiten in het Zaantheater? Meld je gratis aan voor de Theatertroep!