Ja!zzZijlstra

Speciale solovoorstelling Jeroen Zijlstra Genre: Muziek

Deze voorstelling is verplaatst van 22 maart 2020 naar 25 juni 2020.

Jeroen Zijlstra zou op 22 maart teruggaan naar waar het ooit allemaal mee begon: de Jazz! Alles liep anders dan gepland en door de Corona-crisis waren wij genoodzaakt de voorstelling Ja!zzZijlstra af te gelasten. Maar op 25 juni staat Jeroen Zijlstra alsnog bij ons in het theater en maar liefst TWEE keer op één avond, voor maximaal 30 bezoekers.

Speciaal voor het Zaantheater maakt Jeroen Zijlstra een solovoorstelling van Ja!zzZijlstra. Met nieuwe teksten, geënt op eigen jazz gerelateerde liederen met daarin een ouderwets grote ruimte voor improvisatie, zou Zijlstra zich hebben ondergedompeld in een zee van ruimte, vorm en liefde voor de juiste timing: dat ene woord, op het juiste moment. Allemaal samen met zijn nieuw samengestelde kwintet. Het wordt een andere voorstelling dan gepland maar het belooft een unieke avond te worden. In een intieme setting, voor maximaal 30 bezoekers, brengt Jeroen een uur lang de mooiste liedjes ten gehore en vertelt hij prachtige verhalen. Precies zoals wij van Jeroen Zijlstra gewend zijn.

 Kom het horen, kom het zien!

Een veilige theateravond
Wij begrijpen heel goed dat u misschien vragen heeft over hoe een theaterbezoek er precies uit komt te zien in een 'anderhalve meter economie'. Uiteraard hebben wij daar heel lang en goed over nagedacht. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Zo volgt het Zaantheater natuurlijk de richtlijnen van het RIVM en hebben wij het theater zo ingericht dat het altijd mogelijk is afstand tot elkaar te bewaren, door middel van bijvoorbeeld looplijnen, bewegwijzering en speciale placering in de zaal. Ook is er veel aandacht voor hygiëne. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale informatiepagina.

Wij zien u graag op donderdag 25 juni!


Extra info

Deze speciale solovoorstelling van Ja!zzZijlstra zal op 25 juni om 19.00 uur en om 21.30 uur worden gespeeld.