The best of Einaudi (ligconcert)

Jeroen van Veen - Maximaal 30 bezoekers Genre: Muziek

*Deze voorstelling wordt in aangepaste setting alsnog gespeeld voor maximaal 30 bezoekers per keer. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Na de 'Canto Ostinato' van Simeon ten Holt speelt Jeroen van Veen dit keer muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Net als vorige keer is dit een ligconcert.

Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2011). Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied.  

De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.  

U kunt plaatsnemen op het podium van de grote zaal, waar u uw matje of kleedje uit kunt rollen om liggend deze prachtige muziek te beluisteren. Wilt u liever zitten? Dat kan natuurlijk ook. De muziek van Einaudi werd onder meer bekend door de film “Intouchables”. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om heerlijk bij weg te dromen.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------


Extra info

Theatervoor30