Jeroen van der Boom

The Pianoman i.s.m. Podium de Flux Genre: Muziek

*Deze voorstelling is verplaatst van dinsdag 20 april 2021 naar vrijdag 24 september 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse succesvolle TV-shows en komt geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij komt naar het theater met een speciale one-man show Jeroen van der Boom - The Pianoman. De voorstelling wordt een persoonlijke one-man show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. De voorstelling wordt een ultiem muzikaal feest! Op de 1,5 meter uiteraard.

Deze voorstelling speelt om 19.00 uur en 21.30 uur.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Poppodium De Flux.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------