Jeroen van der Boom

Live in het theater - i.s.m. Podium de Flux Genre: Muziek

Jeroen keert dit najaar terug in het theater met een nieuwe live-show. De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. Jeroen van der Boom Live in het Theater wordt een ultiem muzikaal feest!

Na een afwezigheid van bijna twee jaar staat Jeroen van der Boom weer in het theater. De zanger toert met een liveband door heel Nederland. Centraal zal het onderlinge contact en vriendschap voor elkaar staan. “Ik kan niet wachten om mijn publiek weer te ontmoeten,” laat Jeroen van der Boom weten. “Het afgelopen jaar heb ik wel wat online gedaan, maar ik vind het heerlijk om iedereen weer in het echt te zien. Met mijn band zing ik natuurlijk mijn eigen hits, maar ik zal ook verzoeknummers van de mensen in de zaal spelen. Iedereen mag zijn eigen favoriete nummer voordragen. Mijn streven is dat we op die avonden samen muziek maken, samen verhalen vertellen en samen kunnen genieten. Het is er weer de tijd voor.”

 

 


Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 2 december 2021 naar woensdag 23 november 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*