Javier Guzman

Oudejaarsconference - In Vertwijfeling Verblijven Genre: Cabaret

*De Oudejaarsconference op 29 decemer 2021 is helaas geannuleerd vanwege overheidsmaatregelen. Bezoekers met kaarten zijn verplaatst naar de nieuwe voorstelling 'Francisco'. Bezoekers met kaarten worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd.*

Over Javier Guzman
Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury-  als publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, vier oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan.

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater de richtlijnen van het RIVM. Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling! 
------------------