Jasper van der Veen

Nieuwe show Genre: Cabaret

*Deze voorstelling is verplaatst van 14 december 2021 naar 22 maart 2023. Jasper van der Veen komt dan met een nieuw show, waarvan de titel nog niet bekend is, naar het Zaantheater. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

"Jasper van der Veen is geen pleaser, maar wel gierend grappig." NRC ****

Jasper van der Veen vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

Jasper was onder meer te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt en voorprogramma’s van Henry van Loon.

 


Extra info

Word Cabarettalent-supporter! Helpt u mee jong cabarettalent groot te maken? Door de coronaperiode heeft de carrière van veel jonge cabaretiers stilgelegen. Deze nieuwe talenten verdienen nu een podium én publiek. Programmeur Kim Muller heeft 15 voorstellingen van jong cabarettalent geselecteerd waar zij in gelooft. Koop kaartjes voor 2 of meer voorstellingen en betaal slechts €12,50 per kaartje. U kunt deze optie eenvoudig aanklikken bij het selecteren van uw kaarten.