Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis Genre: Cabaret

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

De pers over Het dreigt volslagen goed te komen:

NRC ★★★★: "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden."

Theaterkrant: "Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid."

Over Jasper van der Veen
Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Dit voorjaar speelt hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.


Extra info

*Deze voorstelling is verplaatst van 14 december 2021 naar 22 maart 2023. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Word Cabarettalent-supporter! Help je mee jong cabarettalent groot te maken? Door de coronaperiode heeft de carrière van veel jonge cabaretiers stilgelegen. Deze nieuwe talenten verdienen nu een podium én publiek. Programmeur Kim Muller heeft 15 voorstellingen van jong cabarettalent geselecteerd waar zij in gelooft. Koop kaartjes voor 3 of meer voorstellingen en betaal slechts €15,00 per kaartje. Je kunt deze optie eenvoudig aanklikken bij het selecteren van de kaarten.