Jasper van der Veen

Het dreigt volslagen goed te komen Genre: Cabaret

LET OP: Voor toegang tot de voorstelling heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een fijne voorstelling!

De winnaar van de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019 maakt zijn eerste avondvullende voorstelling in regie van Peter van de Witte.

Jasper van der Veen vertelt mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

Jasper was onder meer te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt en voorprogramma’s van Henry van Loon.

“Podiumbeest Jasper van der Veen combineert een soepel spel met sterke grappen over de actualiteit.” NRC

------------------
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
------------------