Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook Genre: Cabaret

Janneke Bijl is lid van het comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.

In haar debuutvoorstelling 'Zonder zin kan het ook'is ze niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?

“Verbazingwekkend sterke debutant” (HDC Media).

Luister hier het interview met Janneke de Bijl bij ‘Nooit meer Slapen’ op NPO Radio 1.

Verrassend, jong & scherp
Deze show is Verrassend, jong en scherp. Toegankelijke shows gemaakt door verrassende, jonge theatermakers met nieuwe ideeën en een scherpe blik. Fijne sfeer, lekkere muziek, een hapje en een drankje. Speciaal op de vrijdagavond geprogrammeerd, zodat je het weekend goed kunt beginnen. Bekijk hier alle voorstellingen die vallen onder 'Verrassend, jong & scherp'.

Seriekorting Cabaret
Deze voorstelling is onderdeel van onze serie Cabaret. Kies 3 of 5 avonden uit geselecteerde cabaretvoorstellingen in de kleine zaal en ontvang korting op uw tickets. Zo bent u verzekerd van een aantal mooie cabaretavonden. Bekijk hier alle voorstellingen uit de Serie Cabaret

Bestel hier uw serie Cabaret


Recensiequotes

  • “Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.” – de Volkskrant
  • “De Bijl bedient zich van originele observaties, gevat in droogkomische humor.” – Telegraaf
  • “Ze deed - en doet nog steeds - een beetje denken aan het jongere zusje van Jeroen van Merwijk of Hans Dorrestijn.” – NRC