Jakop Ahlbom

Innenschau Genre: Theater & Toneel

De voorstellingen van Jakop Ahlbom zijn een mix van dans, theater, illusionisme en special effects. Hij maakte grote indruk in het Zaantheater met zijn voorstellingen Swanlake en Horror. Nu komt hij terug met een remake van zijn voorstelling Innenschau, waarin hij op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje geeft in het onderbewustzijn van de mens.

In deze surrealistische thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker wordt je meegezogen in hun gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en Kafkaëske situaties. De live muziek van Alamo Race Track leidt je als een gids door de koortsachtige droomwereld waarin illusie en realiteit met elkaar in gevecht gaan.

Jakop Ahlbom heeft uitgebreid getoerd in zowel binnen- als buitenland, met prijswinnende voorstellingen als Vielfalt, Lebensraum en Horror. Zeven jaar geleden bewees hij met Innenschau dat hij als geen ander op een humoristische manier pijnlijke situaties weet te verbeelden, zonder de kracht van het drama te verliezen. Nu is Innenschau, zonder tekst en met nieuwe nummers van Alamo Race Track, terug in de grote zaal. Voor als u echt iets bijzonders wilt zien!

Regie: Jakop Ahlbom
Spelers: Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Kami-Lynne de Bruin, Yannick Greweldinger, Judith Hazeleger e.a.
Muziek: Alamo Race Track